Contactgegevens

E-mail

info@metanova.nl

Telefoon

085 – 06 55 210

Postadres

Heideweg 22    3768 BB Soest

Over Metanova

Wij geloven dat organisaties efficiënter en winstgevender kunnen zijn als mensen dagelijks kunnen terugvallen op een logische en eenvoudige werkwijze.

Onze missie is om mensen met plezier hun werk te laten doen.

 

Voor ons begint werkplezier met logische processen en software sluit daarop aan. We mogen ons inmiddels specialist noemen in het organiseren van dienstverlening rondom Medische Hulpmiddelen en Medische Verbruiksmiddelen.

Onze ambitie is om onze kennis en expertise verder uit te breiden naar andere diensten binnen de zorgketen.

 

 

Onze expertise

Metanova heeft kennis van bedrijfsprocessen, software ontwikkeling, datahuishouding en bedrijfsmonitoring. We leggen al onze kennis overzichtelijk vast zodat we daarop terug kunnen vallen, dit kunnen overdragen en grip houden op verandering en verbetering bij onze klanten. 

We delen onze kennis en inzichten met onze klanten zodat we samen slimmer worden in het oplossen van problemen en het benutten van kansen.

Bedrijfsprocessen

We organiseren en analyseren documenten, bedrijfsprocessen, wet- en regelgeving en gegevensstructuren van uw organisatie. Processen en gegevensstructuren vormen de basis voor het inzetten of ontwikkelen van ondersteunende software. We houden samen met u grip en inzicht op de software toepassingen.

Software

Ons Webbased ontwikkelplatform sluit aan op onze procesbeschrijvingen zodat we software ontwikkelen die het bedrijfsproces naadloos ondersteunt. We staan garant voor webapplicaties van hoge kwaliteit, veiligheid en uitmuntende gebruiksvriendelijkheid.

Datahuishouding

Uw bedrijfsgegevens slaan we op in een operationele database waarvan de structuur is afgeleid van uw bedrijfsproces. Met behulp van dashboards bieden we mogelijkheden om de kwaliteit van uw bedrijfsgegevens te verbeteren. Zo zorgen we ervoor dat uw bedrijfsgegevens op orde zijn voor gebruik door (nieuwe) applicaties of een datawarehouse.

Bedrijfsmonitoring

Nieuwe bedrijfsprocessen bieden nieuwe inzichten in de prestaties van de organisatie. We ontwikkelen dashboards waarmee we de prestaties van de organisatie inzichtelijk maken. We kijken graag samen met u naar de (financiële) voordelen van een nieuwe werkwijze.

Veranderen of verbeteren?

Waar verbetering stagneert is verandering de oplossing. Veel veranderprogramma’s leiden niet tot de gewenste resultaten. Metanova hanteert drie uitgangspunten om verandering succesvol door te voeren.

1. Focus op primair proces

Het primaire proces vormt het bestaansrecht van uw organisatie en is afgestemd op uw klanten. Laat eens met een frisse blik kijken naar uw primaire proces. Laat u verrassen hoe het dagelijks werk efficiënter en met meer plezier kan worden uitgevoerd.

2. Benoem eigenaarschap

Geef medewerkers eigenaarschap over het proces. Mensen willen wel veranderen, maar niet veranderd worden. We benoemen samen met u de beoogde resultaten en laten zien dat samenwerken in processen resultaten oplevert.  

3. Blijf verbeteren

Creëer een cultuur van continue verbeteren. Gebruik onze dashboards voor het continue verbeteren van data en processen. We verschaffen medewerkers en het management nieuwe inzichten die uitnodigen tot verbetering.

Novawork™

Innovatieve software voor zorgdienstverleners
NovaWork

Hulpmiddelenzorg

NovaWork

Verbruiksmiddelenzorg